Over ons

Op deze pagina willen wij ons even wat beter voorstellen. Wij zijn dus de showdown vereniging TwentyOne Up uit Rotterdam. Inmiddels telt de club 25 spelers en hebben we een aantal gediplomeerde scheidsrechters. De leeftijd loopt uiteen tussen de 14 en 55 jaar maar eigenlijk voelen wij ons allemaal jong als we spelen.

Binnen onze gelederen tellen we blinden en slechtzienden maar we hebben ook een aantal goedziende spelers. We hebben een aantal ervaren en gediplomeerde scheidsrechters die een GSN licentie hebben en al jaren bij de club zijn. De leden komen uit de wijde omgeving van Rotterdam.

We spelen en trainen wekelijks, op de dinsdagavond, in het schoolgebouw van de Koninklijke Visio-onderwijs aan de Heindijk 4, Rotterdam-Zuid (Ijsselmonde). We hebben daar de beschikking over 3 showdowntafels en een gemeenschappelijke ruimte waar het altijd gezellig toeven is. Daar is altijd koffie en thee verkrijgbaar. Op een trainingsavond spelen we een aantal partijtjes tegen elkaar. Meestal een stuk of 3 en de tijd dat we niet zelf spelen kijken we bij anderen of kletsen we wat bij in de conversatieruimte. Bij ons staat vrijheid en blijheid hoog in het vaandel. Het motto is -niks hoeft bijna alles mag-. Iedereen mag op zijn eigen niveau spelen, of dat nu recreatief is of dat men flink wil trainen voor de competitie of het NK. We willen een gezelligheidsclub zijn, voor alle gezinde, waar je lekker kan sporten en je zelf zijn.

O ja, wie zich afvraagt waar de naam TwentyOne Up van daan komt, zal het antwoord moeten zoeken bij onze moedervereniging. Wij showdownners zijn namelijk een onderdeel van de Tafeltennis vereniging TwentyOne Up dat zijn trainingslocatie heeft aan de Alkemadehof in Kralingen. Hoewel het nu anders is geloof ik ging een partijtje tafeltennis vroeger tot 21 punten. Vandaar TwentyOne Up.