Nieuws van zondag 9 maart 2014

Successen op Landelijke Optelec competitie voor Uppers.

De tijden dat uppers de dienst uitmaakten tijdens de landelijke competitie zijn voorbij. Met het wegvallen van Sven, Richard en ERic Hebben de uppers wat minder in de melk te brokkelen als het gaat om de hoogste plaatsen maar gelukkig vallen er nog wel successen te melden.

Afgelopen zondag vond de laatste ronde plaats van de landelijke Optelec competitie. Traditie getrouw starte de competitie in september en dit jaar werd er gespeelt in 5 klassen. Een tiental Uppers deden mee in verschillende klassen en een aantal hadden nog uitzicht op prijzen aan de vooravond van de laatste ronde.
In de derdeklasse ging Kevin Videcius het hele seizoen al erg goed en was hij eigenlijk oppermachtig. Het hele seizoen stond hij al boven aan en ook de laatste dag wist hij die plek vast te houden. Hij werd dus winnaar in de derdeklasse en pakte een mooie beker en natuurlijk promotie naar de tweedeklasse.
In de tweedeklasse deed Ersan Yassar het ook erg goed. Verleden jaar promoveerde hij naar deze klasse en hij kon zich meten met de top. Hij werd uiteindelijk derde wat een erg mooie prestatie was. Voor hem dus ook een beker en promotie.
In de eersteklasse deed Sander Eefsting het prima. Na zijn degradatie verleden jaar uit de hoofdklasse herstelde hij zich en wist tweede te worden en daarmee weer te promoveren naar het hoogste niveau.
In de hoofdklasse hebben we als Uppers heel wat minder in de melk te brokkelen als vroeger maar toch wisten een aantal van ons zich prima te handhaven. Cindy en Edwin Ventevogel deden het meer dan prima naar hun promotie naar de hoogste klasse met respectievelijk een 9de en 12de plaats. Cindy was zelfs de derde beste vrouw. Ook achmat Martosowondo wist zich prima te handhaven in de top van de hoofdklasse en was de hoogste geplaatste Upper in de competitie. Helaas Wist Daniël Schrober zich niet te handhaven in de hoofdklasse en degradeerde naar de eersteklasse.

Al met al kunnen we als club tevreden zijn met de prestaties van onze uppers.