Nieuws van zaterdag 20 april 2013

Den Haag Jubileert met Zuid-Holland toernooi

Dit jaar jubileert de Haagse showdown vereniging Haag88 25 jaar. Een bijzondere mijlpaal die gevierd moet worden. Toevalligerwijze was Haag88 dit jaar ook aan de beurt om het jaarlijks onderonsje tussen de Zuid-Hollandse verenigingen te organiseren. Een mooie gelegenheid dus om met het zuid-Hollands toernooi dit jubileum te vieren.
Zaterdag ochtend rond half tien druppelden spelers, scheidsrechters en vrijwilligers binnen voor het jaarlijks terugkerend Zuid-Holland toernooi. dit jaar geen drie verenigingen, Leiden, Den haag en Rotterdam, maar ook de nieuwe vereniging uit het Westland was aanwezig. Vanuit rotterdam reisden een grote groep Uppers naar Den Haag en Harm nam ook twee Rotterdamse tafels mee. Rond 10 uur starten de wedstrijden en zoals altijd was de sfeer weer erg gemoedelijk. na de eerste ronde werd er verder gespeelt in 3 klassen en was er nog voor iedereen uitzicht op een beker. In de derde klasse wist Elles, ex Upper en nu uitkomend voor het Westland, de eerste prijs te pakken. In de tweede klasse pakte onze Kevin de eerste prijs. Hij begint al een aardige "gold-digger"te worden want in de relatieve korte tijd dat hij speelt heeft hij al 4 bekers op zijn palmares gezet. In de hoofdklasse waren 3 uppers bij de laatste vier. Richard wist uiteindelijk het toernooi op zijn naam te zetten en Achmad pakte de derde plaats. Anja viel helaas net naast de prijzen met een vierde plaats maar haar prestaties mogen er zijn want de laatste jaren fungeert ze vooral als scheidsrechter en speelt ze nog maar weinig wedstrijden.
rond 6 uur was het toernooi ten einde en trok iedereen tevreden huiswaarts. We kunnen dan ook terugkijken op weer een geslaagd Zuid-Holland toernooi en we willen haag88 ook feliciteren met het perfecte toernooi en natuurlijk met hun zilveren jubileum.