Nieuws van donderdag 13 december 2012

Rotterdam schenkt tafel aan België

Ook bij onze zuiderburen komt showdown langzaam van de grond. Zo was er al een vereniging in Brecht nabij Antwerpen maar ook in Gent was er interesse in showdown alleen een tafel ontbrak daar nog.

Een aantal weken geleden deed de Technische commissie een oproep aan de verenigingen wie er nog een tafel over had om showdown in Gent van de grond te tillen. Rotterdam had nog een tafel over die tijdelijk dienst deed in het westland maar aangezien voor de club van Elles in Honselesdijk een nieuwe tafel werd gebouwd zou deze tafel weer vrijkomen. Deze kon dus mooi naar Gent en zo geschiede ook. Het is wel een oud bakbeestje, een zogenaamde Eric buld-tafel, van 10 jaar oud maar hopelijk hebben ze er nog veel plezier van en lukt het hen om ook in Vlaanderen een showdownclub van de grond te tillen.