Nieuws van zaterdag 3 maart 2012

inmemoriam Peter Haazer

Met verslagenheid hebben we het bericht ontvangen dat onze gewaardeerde scheidsrechter Peter Haazer is overleden. Peter was een markante persoonlijkheid die jarenlang scheidsrechter was bij onze club.
Peter begon in 2000 zijn carrière in showdownland. Hij kende eric en kwam een keer kijken wat nu showdown was. Hij vond het fantastisch en de club kon hem interesseren om scheidsrechter te worden. Peter floot medio 2000 bij de club maar ging al snel op voor zijn officiële diploma om A-scheidsrechter te worden. Vanaf 2001 floot hij ook op de landelijke competitie en toernooien. Ook begon hij internationaal te fluiten en reisde hij menigmaal met het Nederlands team naar het buitenland. Ook heeft Peter een tijdlang zitting gehad in de TC showdown.
De laatste tijd was Peter ziek en zagen we hem niet zo veel meer maar toch bleef zijn hart kloppen voor showdown en de club. We zullen hem daarom ook missen maar ook dankbaar aan hem terugdenken.