Nieuws van dinsdag 20 september 2011

Nieuwe trainingslocatie aan de Heindijk

Na bijna 15 jaar moesten we onze trainingslocatie op het Noordereiland vaarwel zeggen. Gelukkig hebben we een prachtige nieuwe locatie gevonden aan de Heindijk in Rotterdam-Zuid. Een locatie waar we verder kunnen groeien en een locatie waar we alles hebben wat ons hart begeerd.

We hadden al goede contacten met de Visio school op Rotterdam-Zuid en bovendien werkt Bea Eefsting op de school dus toen we kort geleden toch vrij plotseling hoorden dat het buurthuis op het eiland dicht ging hebben we gevraagd of we niet konden trainen op de school. Directeur van de school was meteen enthousiast en bood de club een gastvrij onderkomen. voor ons was dus het sluiten van het buurthuis een geluk bij een ongeluk. De school bied namelijk voor ons meer ruimte. De laatste tijd waren we in het buurthuis een beetje uit ons jasje gegroeid en waren twee tafels te weinig om goed te kunnen trainen. In de school hebben we zat ruimte en voorlopig spelen we op tafels maar lokalen zat dus...

Ook hebben we in de school een centrale ruimte waar we koffie en thee kunnen nuttigen en Harm heeft zelfs een eigen bureau voor alle wedstrijd zaken. We zijn de Koninklijke Visio dan ook heel dankbaar dat we bij hun gastvrij onderdak hebben gevonden.