Nieuws van dinsdag 17 november 2009

3 Uppers geselecteerd voor de nationale selectie

De rotterdamse showdown vereniging Twentyone up timmert al jaren lang flink aan de weg. De trainingsavonden en de prestaties van de afgelopen jaren werpen zijn vruchten af. Maar liefst 3 spelers van de club gaan deel uitmaken van de nationale selectie.

De uppers Achmad Martosoewondo, Richard Doornheim en Sven van de Wege moeten zich op zaterdag 23 januari 2010 melden op het nationale sportcentrum Papendal te Arnhem. Samen met de overige selectieleden en de nieuwe Bondscoach Wim Snijders moeten ze de nederlandse eer hoog gaan houden de komende tijd.

"Showdown is een sport in ontwikkeling. Met de aanstelling van de bondscoach en de ondersteuning van de bond, zal de sport verder geprofessionaliseerd kunnen worden." Aldus Sven van de Wege die in augustus nog het wereldkampioenschap op zijn naam mocht schrijven. Voor Richard Doornheim is de uitnodiging voor de nationale selectie een bevestiging dat hij op de weg terug is. Na een moeilijke periode lijkt hij terug van weggeweest.
Ook Achmad Martosoewondo is het afgelopen jaar erg vooruit gegaan. Het spelen van internationale toernooien heeft er voor gezorgd dat hij meer ervaring kreeg. Hij is zeer gedreven en leert ook veel van zijn teamgenoten.

Met 3 spelers is Twentyone up momenteel de hofleverancier van de nationale ploeg. Een mooi compliment voor de club en al haar leden en vrijwilligers.