Nieuws van maandag 17 augustus 2009

Bedankje van super blije Wereldkampioen

Ik wil via deze manier iedereen bedanken die mij/ons hebben gevolgd tijdens het w.k. Het waren 6 erg mooie en ook zware dagen. Natuurlijk is het sportief gezien een super week geweest. Ik kan het soms nog maar nauwelijks geloven dat ik dan toch eindelijk de titel heb gepakt die nog ontbrak aan mijn verzameling.

Toen ik in 1998 lid werd bij twentyone-up, had ik nauwelijks durven dromen aan hoe ik er nu voor sta. De afgelopen 11 jaar heb ik veel meegemaakt. Ook sportief gezien waren er veel ups en downs.Ik ben blij dat ik nu heb kunnen afmaken wat ik wellicht in 2005 al had moeten doen.

Sander en Richard. Ik ben erg blij dat jullie me destijds hebben overgehaald om eens een keertje naar de club te komen. Hoewel ik er toen over heb getwijfeld, heb ik er nooit spijt van gehad. Bedankt hiervoor. Verder wil ik ook alle overige clubleden bedanken. Door de onderlinge positieve concurrentie die we jaren lang hebben gehad, heb ik me willen en kunnen ontwikkelen tot waar ik nu ben. Thank you very much!

Harm. De afgelopen 11 jaar heb je veel voor ons als club en voor mij gedaan. Teveel om in dit berichtje te beschrijven. Samen met nog iemand anders van onze club, was je één van de grootste steunpilaren in mijn carriere. Ik ben blij dat je er bij mocht zijn de afgelopen week. Bedankt jullie allemaal!