Nieuws van zondag 13 april 2008

Sven ongeslagen winnaar landelijke competitie

Dat Sven van de wege een toppertje is mag bekend zijn maar de manier waarop hij het afgelopen competitieseizoen heeft gespeelt was van grote klasse. Hij werd ongeslagen kampioen zonder ook maar ��n set je te hebben hoeven afgeven. Hij Won afgelopen zondag de landelijke competitie door ook zijn directe concurrent in twee sets weg te zetten.

De landelijke competitie starte afgelopen seizoen weer in september. Zo'n 70 spelers uit het hele land deden mee van verschillende clubs. TwentyOne Up was goed vertegenweoordigd met 14 spelers. Monique van beest moest helaas vroegtijdig wegens een blessure de strijd staken maar de overige uppers haalden glansrijk de finale van de competitie op 13 april jl. Dit jaar werd er gespeeld in drie klassen. In de tweedeklasse konden de uppers geen potten breken. In de eersteklasse Wist Ratan baghola zich naar de eerste plaats te spelen en een begeerde beker in de wacht te slepen. Daarmee promoveerde hij ook weer naar de hoofdklasse naar ��n jaartje in de eerste klasse te hebben vertoeft. In de Hoofdklasse was het nog even spannend aan het begin van de laatste competitiedag. Twee uppers hadden nog zicht op de derde plek maar Richard Doornheim moest genoegen nemen met de vijfde plek en eric Buld met de vierde. Sven stond er goed voor maar moest nog een titanen strijd leveren met zijn grootste concurrent Jack van Oosterhout uit Breda. Sven hield zijn hoofd koel en speelde soeverein zijn spel en won de partij met overtuiging. Voor hem dus de titel maar nog meer dat hij de competitie had gewonnen in allemaal twee setters.