Nieuws van zondag 22 april 2007

Goud, Zilver en Brons voor Uppers in Competitie

Afgelopen zondag vond alweer de laatste competitiedag plaats van het seizoen 2006-2007. Drie Uppers wisten prijzen te halen in twee verschillende klassen. Ze verdeelden de kleuren mooi onder elkaar. Goud en Brons in de hoofdklasse en een zilveren plak in de eersteklasse.

De competitie werd gespeeld over 8 competitiedagen en begon afgelopen september. ER werd gespeeld in 3 verschillende klassen en in totaal deden er 13 Uppers mee.

Samiye, Anita en rob wisten geen potten te breken in de tweedeklasse maar debutant Frank Tesselaar werd op doelsaldo net vierde. Zeker geen slecht resultaat voor het eerste jaar.In de Eerste klasse had TwentyOne Up twee ijzers in het vuur. Monique en joke eindigden in de middenmoot maar Sander eefsting en Anja van Beest hadden nog kansen op eremetaal. Uiteindelijk behaalde Sander een vierde plaats maar wist via de nacompetitie toch te promoveren naar de Hoofdklasse. Anja deed het de laatste dag perfect en werd Tweede in haar klasse. Voor haar was er Zilver en een promotie naar de hoofdklasse volgend seizoen. In de hoofdklasse was het zoals van ouds weer dringen om de ereplaatsen. Sven van de wege was zoals zovaak weer eens onstuitbaar bezig en had nog geen set afgegeven in de voorgaande competitiedagen. Dringen werd het om plaats twee en drie. Drie Uppers kwamen daarvoor in aanmerking evenals de regerend Wereldkampioen Jack van Oosterhout en Nederlands Kampioene Danique van de Kaay.Upper Eric Buld versloeg Danique En wist zijn overige partijen te winnen. Ook Upper Richard Doornheim deed wat hij moest doen namelijk alles winnen. Alles Hing af van de wedstrijd Jack tegen SVen. Uiteindelijk won Jack de titanen slag tegen SVen. Voor Sven zijn eerste en enige verliespartij deze competitie maar de eerste plek kon hem toch niet meer ontgaan. Jack werd uiteindelijk tweede en de derde plek was voor richard Doornheim met 1 puntje voorsprong op Eric Buld die vierde werd. Upper Achmad martosowondo werd vijfde.Al met al geen slecht resultaat voor de club...