Nieuws van dinsdag 19 december 2006

Wokken met TwentyOne Up!

Eigenlijk doen we het maar voor één ding. Niet het sporten, het verenigingsleven, de prijzen of de gezelligheid, maar we zijn lid van TwentyOne Up om ons jaarlijks kerstdiner!

Al in ons eerste jaar van bestaan in 1997 werd de traditie gezet van een gezamenlijke kerstviering. Toen nog met een klein groepje. Onze scheidsrechter Anne kwam toen met het idee om als jaarafsluiting een kerstviering te houden. Om een lang verhaal kort te houden werd het gourmetten in het buurthuis onder het motto "Gourmetten met blinden". Dit hebben we 7 jaar volgehouden waarbij Anne altijd alle voorbereidingen deed. Verleden jaar hebben we voor het eerst onze kerstviering niet in het buurthuis gehouden. Niet dat het buurthuis afgebrand was na ons laatste kerstdiner maar de voorbereidingen en de groeiende groep leden maakte de organisatie wel ingewikkeld. Verleden jaar besloten we om ons kerstdiner te verplaatsen naar een wok-restaurant. Dit was een groot succes. dit scheelde veel voorbereidingen en afwas na afloop.

Ook dit jaar hebben we weer gekozen voor het Wok-restaurant. Op dinsdag 19 december was het verzamelen bij het wok-restaurant Ten Garden in het winkelcentrum Keizerswaard. Met meer dan 30 personen vulde de zaak zich met vooral Uppers. Harm hield een korte toespraak voordat de Uppers konden aanvallen. Harm keek nog even terug op het afgelopen jaar en had nog 2 bloemetjes voor twee leden van de club. Sven kreeg een bos vanwege zijn Europese Titel en Eric kreeg een bloemetje omdat hij 10 jaar geleden aan de wieg stond van de club. Daarna was het aanvallen op het buffet en dat lieten de Uppers zich geen twee keer zeggen. Het moet wel bijzonder goed gesmaakt hebben want de Uppers waren niet weg te slaan bij het buffet om de borden weer eens vol te laten scheppen. Rond 21.00 uur konden de meeste geen pap meer zeggen maar ze moesten nog één gang gaan. DE vader van Harm trakteerde de club nog op een toetje. Rond half tien waren alle borden leeg, de toetjes verorberd en als afsluiting koffie genuttigd waarna iedereen afscheid nam. Voor ons Uppers zat er weer een jaar op en kijken we uit naar volgend jaar waarin we ons 10 jarig bestaan vieren.