Nieuws van zondag 2 juli 2006

4 Uppers naar europees Kampioenschap Showdown

Van 17 tot en met 20 augustus vindt in Den Bosch het Europees Kampioenschap Showdown plaats. Aan het kampioenschap zullen vier Uppers deelnemen.

Als organiserend land mag Nederland twee teams uitzenden. Van de 6heren zijn er vier van de Rotterdamse club. Sven van de WEge, richard Doornheim, Francois van de Laar en Eric Buld, allen van TwentyOne Up, zijn geselecteerd voor het Nationale Team. Selectie vindt plaats aan de hand van de Showdown rankinglijst. Volgens een verdeelsleutel worden de uitslagen van zowel de competitie als het N.K. van de afgelopen drie jaar berekend. In de top 6 bij de heren zijn 4 uppers te vinden.
Naast Nederland zullen er ook teams komen uit Zweden, Finland, Letland, Denemarken, Tsjechië, Slowakije en Slovenië. Bij de heren doen zo'n 25 spelers mee en bij de dames een kleine 20. Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de prestaties van het Nederlands team en in het bijzonder die van de Rotterdamse Club.