Nieuws van zaterdag 9 april 2005

Demonstratie op opendag Sensis

Traditie getrouw werd de club weer uitgenodigd op de opendag van Sensis. Sensis is de blinden en slechtziendenschool in Rotterdam. Jaarlijks organiseert de school een open dag voor leerlingen, ouders en buurtbewoners.

Dit jaar vond de opendag plaats op 9 April. De club wordt altijd gevraagd om een demonstratie showdown te geven wat wij natuurlijk altijd graag doen. De school heeft zelf een tafel dus dat is makkelijk. Dit jaar gaven Harm Eefsting en Anja en Monique van Beest de demonstratie. het was niet overdreven druk maar er was toch wel interesse. Er waren een aantal leerlingen die fanatiek speelden en het hun ouders lieten zien.Hopelijk heeft dat genoeg interesse opgeleverd om eens een bezoek te brengen aan de club.